Kaffe- og snackautomater til jeres virksomhed

Er I på udkig efter en kaffeautomat eller snackautomat til jeres virksomhed? Så er I kommet til det rette sted!

Kaffeautomat til alle behov

Vores espressomaskine er fuldautomatisk og let at betjene. Med beholdere til både almindelige bønner, espressobønner og kakao samt en kølebeholder til mælk, kan den lave op til 24 slags varme drikke, heriblandt de populære latte og cappuccino.

Kaffemaskinen kører desuden automatisk et renseprogram, så I blot skal huske at tømme den for grums og fylde beholderne med bønner og kakao. Mælkebeholderen er ligeledes let at rengøre og genopfylde. 

Maskinen er blevet anvendt i et kontorfællesskab i oktober 2020 – oktober 2023 og har overholdt alle serviceaftaler. Der er altså tale om en brugt, vedligeholdt maskine – en billig og bæredygtig løsning til den økonomisk og miljøbevidste virksomhed.

Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med indkøb af bønner, kakaopulver, mælk mm. til automaten.

Produktnavn: Carimali Armonia Smart Espressomaskine

Kapacitet: Op til 200 kopper dagligt

Pris: 33.999,- ekskl. moms

Antal: 1 stk.

Fuldautomatisk espressomaskine til erhverv og virksomheder

Automater til slik og drikkevarer

Har jeres medarbejdere brug for at stille den lille sult i løbet af dagen/natten? Gør det nemt med en automat med kølefunktion, så I altid har friske snacks og kolde drikkevarer ved hånden.

Vores to automater har begge indbygget Mcat MobilePay terminal. Prissætning laves direkte på maskinen, så I bestemmer selv antal varer og priser. 

Det er muligt at tilpasse hylderne i højden samt antal spiraler pr. hylde, så der både kan opbevares/sælges slikposer, chipsposer, chokolader, müslibarer, vand på flaske og dåse samt energidrikke. 

Maskinerne er ligesom vores espressomaskine blevet anvendt i et kontorfællesskab i oktober 2020 – oktober 2023 og har overholdt alle serviceaftaler. 

Mangler I produkter til automaten? Vi tilbyder alt lige fra kildevand og sodavand til chokolade og nøddemix. 

Produktnavn: Melodia snackautomat

Pris: 22.999,- ekskl. moms pr. stk.

Antal: 2 stk. (kan købes enkeltvist eller samlet)

Slikautomat og snackautomat i én maskine

Kontakt os for flere informationer om vores automater

Er I interesserede i vores kaffe- og/eller snackautomater? Ring til os i dag på tlf. 20 46 46 10 eller skriv til os på companyfood@kirkhedegaard.dk.

Vi er gerne behjælpelige med levering af automaterne.