Catering & Events

Hos Kirk Hedegaard er vi specialister i at skabe madoplevelser. Vi tilbyder alt lige fra mad ud af huset og restaurantoplevelser til totalarrangementer og events. 

Vores service har altid den enkelte gæst i centrum, for vi ved, at hvert selskab har sine helt egne behov. Det kan være specifikke ønsker til anretning og smage samt borddækning, indretning og personale. 

Det er derfor også en personlig service, I vil modtage – lige fra bestilling og betaling til servering og levering – når I bestiller mad fra os. Vores eget personale er med hele vejen igennem, uanset om I nyder vores catering, afholder et arrangement i Skovkanten i Odense eller på Lykkesholm Slot i Ørbæk, spiser med på Restaurant Remisen i Nyborg eller har booket os til et totalarrangement. På den måde sikrer vi jer den bedste oplevelse muligt, og I spares for fordyrende mellemled. 

På denne side har vi fokus på, hvordan I som virksomhed kan drage nytte af vores mange services, men vi tilbyder selvfølgelig de samme til vores private gæster. Dvs. mad ud af huset, selskabslokaler mm. også kan bookes til fødselsdage, konfirmation, barnedåb, bryllup samt livets andre fejringer. 

Mad ud af huset & totalarrangementer

Catering
Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer, der kan bestilles som mad ud af huset med eller uden personale til levering, servering og oprydning, uanset om det er til en privat begivenhed eller et professionelt arrangement. 

Alle vores menuer kan tilpasses efter jeres ønsker, uanset om I foretrækker traditionelle danske retter eller udenlandske specialiteter. Vi skræddersyr også gerne menuer efter jeres specifikke ønsker til smage, specialkost, anretning mm. 

I kan se vores faste cateringmenuer her – bemærk at linket fører til Kirk Hedegaards catering-side, hvor alle priser er angivet inkl. moms. 

Totalarrangementer
Ønsker I en samlet løsning til jeres arrangement, kan vi udover forplejning og personale også sørge for lokaler, telte, service, møbler, blomster, underholdning og meget mere. Vi kalder det Totalarrangementer – det kan være alt lige fra private dinners og fødselsdage til store firmafester og bryllupper.  

Bestilling af catering & totalarrangementer:

Mødelokationer & selskabslokaler

Vi kan også være behjælpelige med lokationer til jeres næste møde, fest eller firmaarrangement. Vi driver nemlig Skovkanten, Lykkesholm Slot og Restaurant Remisen. 

Skovkanten, Odense S
Skovkanten ligger idyllisk placeret lige ved Hunderupskoven og er let tilgængelig med både bil og offentlig transport. Her byder vi på to lokaler, der kan lejes enkeltvist eller samlet afhængigt af jeres selskabs størrelse og behov for ekstra plads til fx gruppearbejde eller underholdning. Begge lokaler egner sig til både professionelle og festlige selskaber, da vi kan tilpasse bordopstilling og oppyntning efter behov. 

Kapacitet:

  • I Den Grå Sal: Op til 60 gæster
  • I Skovstuen: Op til 100 gæster

Booking af Skovkanten:

Restaurant Remisen, Nyborg
Ønsker I anderledes rammer, en let tilgængelig lokation og muligheden for at krydre jeres arrangement med unikke smagsoplevelser fra både restaurant og destilleri? Så er Remisen det helt rigtige sted for jer. Restauranten og dens tilhørende selskabslokale ligger nemlig ved Nyborg Havn i det gamle værksted for De Danske Statsbaners godstog, side om side med Nyborg Destilleri der bl.a. producerer whisky og gin samt byder på rundvisninger og prøvesmagninger. 

Kapacitet:

  • I restauranten: Op til 110 gæster
  • I selskabslokalet: Op til 110 gæster

Booking af Restaurant Remisen:

Lykkesholm Slot, Ørbæk
Lykkesholm Slot byder vi ligeledes velkommen til både møder, konferencer, fester og firmaevents. Slottet skaber nogle helt unikke og private rammer om jeres arrangement, idet det kun lejes ud til ét selskab ad gangen. Dvs. I får slottet med dertilhørende værelser, sale, have og sø helt for jer selv. Vi tilbyder både ophold med og uden overnatning, aktiviteter mm. 

Kapacitet:

  • Til møder: 60 gæster
  • Til overnatning: 33 dobbeltværelser eller 33 enkeltværelser

Booking af Lykkesholm Slot:

Restaurant

Udover møde- og selskabslokaler byder Restaurant Remisen selvfølgelig også på restaurantoplevelser. I løbet af ugen tilbyder vi både brunch, frokost og middag, lige såvel som det er muligt at nyde en kop kaffe eller cocktail i baren. 

Ønsker I en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige? Prøv “En Aften på Remisen” – her får du alle restaurantens retter inkl. snacks, brødservering, femretters menu og tre desserter med dertilhørende vinmenu, kaffe og avec. 

Vores menu ændrer sig med årstiderne, for at vi altid har de mest friske og lækre råvarer at arbejde med. Desuden afholder vi jævnligt events på Remisen med forskellige temaer inspireret af årstiden og vores samarbejde med Nyborg Destilleri.

Kontakt Restaurant Remisen:

Events

I løbet af året afholder vi flere events på Restaurant Remisen. Her lader vi os inspirere af et tema, som nøje afstemmes med sæsonens råvarer. Aftenens menu og vinmenu akkompagneres af fortællinger af vores egne kokke og tjenere og til nogle events også af vores samarbejdspartnere og leverandører. 

Tidligere events inkluderer blandt andet: Nytårskur, ølaften, ginaften, påskefrokost, Sankt Hans, grillaften, cocktailaften, vildtaften, Mortensaften og julemiddag.

Se kommende events på Remisens hjemmeside.

Rabat til virksomheder & medarbejdere

Alle virksomheder og medarbejdere, som er tilmeldt vores frokostordninger (gælder også aften- og nathold), får 5% rabat på vores cateringmenuer, totalarrangementer og forplejning i vores selskabslokaler og restaurant.*

I skal blot angive jeres unikke rabatkode ved bestilling. Rabatkoden fik I udleveret i september 2023 eller ved tilmelding til vores frokostordning, hvis I er startet derefter. Kontakt os på companyfood@kirkhedegaard.dk, hvis I ønsker at få gensendt koden eller har spørgsmål til dens brug og betingelser.

*Gælder ikke lokaleleje, leveringsomkostninger eller brug af Kirk Hedegaards eksterne leverandører.

Tilmeld jer i dag

Unik og skræddersyet kantineløsning til netop jeres virksomhed