Frokostordning i Odense på Fyn – firmafrokost til alle typer virksomheder

Hos Kirk Hedegaard Company Food er vi ansvarlige for den daglige frokostlevering til mange firmaer rundt omkring på Fyn.

Hverdagen kan være uforudsigelig. Flere medarbejdere har en hjemmearbejdsdag indimellem.

Derfor har vi et stort fokus på fleksibel bestilling. Faktisk kan der op- og nedjusteres indtil halvandet døgn, før vi kommer med leveringen. Vi har derfor gjort det nemt at bestille – både på virksomhedsbasis men også for den individuelle medarbejder. De kan nemlig få hvert deres login.

Fakturering er ligeledes fleksibel. Den kan både laves som en samlet månedsfaktura, ligesom der også er mulighed for direkte afregning med medarbejderne.

Velsmagende kantineordning – hos os får du lækker og varieret firmafrokost

Alle er forskellige og det er jeres medarbejdere også. Derfor består den daglige frokost af et udvalg, hvor der er noget, alle kan spise.

Indholdet varerier, men vores menuer ser sådan ud:

Pakke 1

 • En lækker varm dagens ret
 • Blandet salat
 • Brød og smør

Pris pr. person: 50,- ekskl. moms

Pakke 2

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 59,- ekskl. moms

Pakke 3

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • Fisk
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 68,- ekskl. moms

Frokostordning til små virksomheder og firmaer i Odense og på resten af Fyn

For mange er frokosten et højdepunkt i løbet af arbejdsdagen. Derfor er det dejligt som virksomhed at kunne stille en lækker frokostanretning til rådighed. Det kan I meget nemt gøre igennem et samarbejde med os.

Vores frokostordning består af et grundkoncept, som der let kan bygges videre på. Det giver vores kunder variation og muligheder for tilpasning.

Selvom I er en mindre virksomhed, er I ikke udelukket fra at benytte vores ordning. Vi kan faktisk levere mad helt ned til 10 personer.

Nogle af vores gæster ønsker selv at varetage serveringen af maden, oprydning, opvask mv.

Men det er også muligt at tilkøbe en servicemedarbejder igennem os, som kan stå for servering, oprydning, opvask m.m. Alt kan justeres efter jeres behov. Nogle gæster vælger f.eks. også at benytte sig af vores medarbejderservice, hvis deres eget køkkenpersonale er på ferie eller sygemeldt.

Frokostlevering til firmaer – nem levering af frokost til virksomheder

Maden bliver typisk leveret imellem 9.30 og 12.00. Vi aftaler tidspunktet sammen med jer, baseret på jeres ønsker til leveringstidspunkt.

Alt bliver afleveret klar til servering. Det eneste I selv skal sørge for, er service og ta’tøj til retterne.

I skal blot tage folien af og servere. De varme retter leveres i varmekasse. Derfor vil den varme mad vil også stadig være lun, selvom den er leveret tidligere på dagen.

En del af vores kunder benytter sig af vores aftenordninger. Hvis I både ønsker en frokost- og en aftenordning, kan I få begge leveret til middag og spare det ene leveringsgebyr. Aftensmåltidet leveres som kold/forstegt som I selv skal lune.

I kan selvfølgelig også vælge at få leveret både til frokost og igen til aften.

Søger du en billig frokostordning? Her får du en lækker og god frokostordning til en fast lav pris

Det skal være let at benytte os som leverandør. Der skal ikke være langt fra A-B i vores virksomhed. Derfor har vi ingen fordyrende mellemled. Alt bagvedlæggende varetages af os.

Det vil sige at vores køkken, personale, administration, chauffører m.v. varetages af os. Det gør at du som kunde, i langt de fleste tilfælde vil opleve den samme chauffør levere maden.

Har I valgt at benytte jer af vores dygtige personale, bestræber vi os altid på, at det er de samme i møder hver dag. Det er med til at gøre oplevelsen mere personlig, hvilket er vigtigt for os hos Kirk Hedegaard. Dette er, uanset om I benytter jer af os til arrangementer, frokost eller vores mødelokaler og mødeforplejning.

Firma madordning med fokus på gode råvarer – vi leverer en fleksibel frokostordning

Et nærende og mættende måltid, bør altid være i fokus til frokosten. Derfor sammensætter vi frokosten med råvarer af høj kvalitet og med inspiration fra de officielle kostråd.

Flere mennesker lever enten med allergener eller efter en specialkost (f.eks. glutenfri mad, laktosefri mad og lignende). Det har vi også stor erfaring med. Vi leverer selvfølgelig også frokoster, der tager hensyn til dette.

Kontakt os for flere informationer om vores lækre firma frokostordning i Odense og på resten af Fyn

Er I klar til en frokost, der er let at bestille og skræddersy, uanset om det er på virksomhedsplan eller medarbejderplan? Så står vi klar til at tage en snak med jer. Sammen skaber vi en løsning, der passer præcis til jeres behov.

Ring til os i dag på tlf. 20 46 46 10 eller send os en mail.