Skab hverdagsglæde i jeres firma med en frokostordning i Svendborg, Faaborg Midtfyn og Sydfyn

Halvvejs igennem arbejdsdagen er de fleste medarbejdere blevet sultne. At udskifte den småkedelige madpakke eller de usunde frokostløsninger med en frokostordning fra os hos Kirk Hedegaard Company Food (KHCF), vil skabe glæde og samtidig give god næring til medarbejderne.

Vi tilbyder tre pakker, som der kan bygges videre på, så det matcher jeres medarbejderes ønsker.

Indholdet varierer fra dag til dag, men menuerne vil være sat sammen således:

Pakke 1

 • En lækker varm dagens ret
 • Blandet salat
 • Brød og smør

Pris pr. person: 50,- ekskl. moms

Pakke 2

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 59,- ekskl. moms

Pakke 3

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • Fisk
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 68,- ekskl. moms

Frokost levering til firmaer og virksomheder i Faaborg, Svendborg, Sydfyn og Faaborg Midtfyn

Der er mange fordele ved at få jeres levering af den daglige frokost igennem os. Når I indgår aftalen med os, er vores fokus hele tiden på at tilpasse ordningen til jeres behov. Leveringstidspunktet er sædvanligvis imellem 9.30 og 12.00. Vi ved, at ingen virksomheder er ens. Har I specifikke ønsker ift. hvornår I plejer at spise frokost, gør vi alt for at imødekomme dem.

Når maden ankommer, vil det være i kasser, hvor der er folie over – lige til at tage op og servere og retterne vil stadig være lune.

Det eneste I selv skal sørge for, er service og serveringsbestik.

Er I en af de virksomheder, der har brug for måltider til jeres medarbejdere både til frokost og aften? Så er vi også leveringsdygtige i dette. Vi leverer dagligt begge løsninger til flere af vores gæster.

Ønsker I at spare på transportudgiften, er det muligt at få begge ordninger afleveret til frokost – hvor aftenordningen er kold og forstegt, så det let kan lunes.

Mange af vores gæster vælger at varetage servering af maden m.m. selv. Men det er også altid muligt at booke vores dygtige personale til dette.

Husk vi også både tilbyder mødelokaler med mødeforplejning i Odense, hvis I skal holde et arrangement. Vi leverer også forplejning til eksterne mødelokaler.

Få en god og billig frokostordning hos os – vi sørger for den bedste pris

Hos KHCF bestræber vi os på at gøre det nemt for vores gæster. Derfor har vi stort set alle vores services ”in-house”. Det gør, at vi på kryds og tværs, hurtigt kan lave ændringer og sikre os, at kvaliteten stadig er høj samt, at vores gæster er tilfredse.

Mødet med os skal være personligt og genkendeligt. Derfor er det typisk den samme chauffør, der leverer jeres mad og de samme kontaktpersoner samt personale, I kommer i kontakt med.

For at gøre vores frokostpriser tilgængelig for alle, består ordningen af et grundkoncept af høj kvalitet. Hertil kan der bygges til og tilpasses, så den matcher jeres behov.

Gør oplevelsen med firmafrokost bedre med en fleksibel frokostordning – her får I en firmamadordning der giver glæde i hverdagen

Ugens frokostmenuer byder på kendte frokostfavoritter af høj kvalitet, der nærer og mætter. Der er dagligt groft brød, rugbrød, salatbar, en lækker varm dagens ret og meget mere. Som en lille ekstra bonus er der også kage og ost en gang om ugen.

Har nogle medarbejdere allergener eller ønsker til specialkost, f.eks. glutenfri eller laktosefri? Så er dette naturligvis også muligt.

Kontakt os for at komme i gang med en nærende firma-frokostordning i Svendborg, Faaborg Midtfyn og Sydfyn

Er I interesseret i at høre mere om vores ordninger til frokost? Så tøv ej med at kontakte os.

I kan få fat på os på tlf. 20 46 46 10. I er også altid velkommen til at skrive en mail til os. Er I klar til at tilmelde jer vores ordning, skal vi blot bede om firmanavn, CVR nr., telefonnummer, mailadresse og hvilke ønsker, I har til madordningen. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi tilbyder desuden også firma frokostordning i Odense og mange andre steder på Fyn. Så tøv ikke med at tage fat i os for et tilbud.