Lækker og nærende firmafrokostordning i Nyborg og Østfyn

Frokostmåltidet er for mange et højdepunkt i hverdagen. Næringen fra maden er med til at forny energien til at strække sig til resten af arbejdsdagen. Samtidig giver denne stund et socialt og hyggeligt afbræk. Alt dette er med til at styrke produktion, koncentration og give større arbejdsglæde.

Hos Kirk Hedegaard Company Food er vi eksperter i at levere nærende frokoster til virksomheder på Fyn.

Frokostordning til små virksomheder og firmaer – en kantineordning med variation

Vores frokostkoncept består af tre pakker. På den måde kan I vælge præcis det, jeres team har brug for.

Vi udviser selvfølgelig hensyn til både specialkost og allergener.

Pakke 1

 • En lækker varm dagens ret
 • Blandet salat
 • Brød og smør

Pris pr. person: 50,- ekskl. moms

Pakke 2

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 59,- ekskl. moms

Pakke 3

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • Fisk
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 68,- ekskl. moms

Levering af frokost til virksomheder og firmaer – veltilberedte og praktiske firma frokostordninger i Nyborg og på resten af Østfyn

Vores chauffør ankommer typisk med jeres frokost imellem 9.30 og 12.00. Maden leveres anrettet og klar til servering. I skal blot selv fjerne folien fra fadene.

Medmindre I har valgt at hyre vores personale til at hjælpe med frokosten eller har jeres eget, skal I blot selv sørge for ta’tøj og service.

Husk vi også tilbyder aftenordninger, hvis jeres virksomhed har behov for det. Hvis I ønsker at spare på leveringsudgiften til denne, kan vi levere den kold/forstegt sammen med frokosten. Så skal aftenholdet blot lune de varme retter.

God og billig frokostordning – vi tilbyder firmafrokost, totalarrangementer, mødelokaler og meget mere til en fornuftig pris

Vi bestræber os på at give vores kunder en problemfri og vedkommende oplevelse hele vejen igennem. Uanset om det drejer sig om frokostordninger, leje af vores mødelokaler i Odense eller noget helt andet. De fordyrende mellemled er skåret fra og vi forsøger at holde så meget som muligt internt i vores virksomhed.

Vores dedikerede team tager sig af alt fra køkkenet, administrationen, chaufførerne og meget mere. Personlig service, kontinuitet og stabilitet er helt centrale værdier i vores service. Det viser sig f.eks. i, at vi bruger de samme chauffører til de samme virksomheder. Det samme gælder de gæster, der vælger at benytte sig af vores personale, hvor vi også forsøger, at det er de samme velkendte ansigter du møder.

Denne tilgang gør oplevelsen mere personlig og giver dig mulighed for at opbygge en relation til vores team hos Kirk Hedegaard. Vi mener, at det personlige element er vigtigt, da det skaber tillid og tryghed for vores kunder.

Vi tilbyder også firmafrokost andres steder på Fyn. Læs bl.a. også om vores:

 • Frokostordning i Odense
 • Frokostordning i Svendborg og Faaborg

Variereret firma madordning – her får du en fleksibel frokostordning af høj kvalitet og til alle behov

På en moderne arbejdsplads er fleksibilitet vigtig. Dette behov har vi selvfølgelig taget højde for i vores virksomhed. Derfor er vores frokostordning skabt, så der let kan justeres op og ned efter behov. Faktisk kan der ændres i bestillingen, helt op til 1,5 døgn før leveringen skal ankomme.

Det hele foregår nemt og brugervenligt igennem vores bestillingssystem. Her er det både muligt for den individuelle medarbejder at logge ind og ændre, men det er selvfølgelig også muligt på virksomhedsplan. Faktureringen er også fleksibel og kan bl.a. laves på samlet månedsbasis til virksomheden eller som direkte afregning med medarbejderen.

Vil I høre mere om vores velsmagende firma frokostordning i Nyborg eller et andet sted på Østfyn?

Har vi vakt jeres interesse? Er I klar til at forkæle jeres medarbejdere med en sund, nærende og lækker frokost? Så hører vi meget gerne fra jer.

Vi kan kontaktes for en uforpligtende snak på tlf. 20 46 46 10. I er selvfølgelig også altid velkomne til at sende os en mail, med informationer om jeres virksomhed og jeres ønsker til frokostordningen. Vi ser frem til at tale med jer.