Fremragende firma frokostordning i Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup og omegn

En god frokost i løbet af en arbejdsdag er vigtig for medarbejdernes sundhed – både fysisk og mentalt. Den er med til at øge koncentration og produktivitet. Den er også et vigtigt afbræk, hvor kolleger kan tale om ikke arbejdsrelaterede ting, som kan være en faktor til større trivsel på arbejdspladsen.

Hos Kirk Hedegaard Company Food ved vi at fleksibilitet, er vigtigt for vores gæster. Derfor har vi gjort alt for at gøre vores frokostordning let at justere.

Grundet medarbejderes ferie, dage med hjemmearbejde mv. har vi gjort det muligt at justere i bestillinger ned til kun 1,5 døgn før planlagt levering. Jeres medarbejdere kan selv logge ind og ændre bestillingen i vores system. Fakturering er også fleksibel og kan bl.a. foregå som en samlet månedsfaktura til jer eller i form af direkte afregning med jeres medarbejdere.

Vi leverer bl.a. til kunder i Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup og på resten af Vestfyn og Højfyn.

Nærende firmafrokost og kantineordning bragt direkte til jeres lokaler

I en travl hverdag kan frokosten hurtig blive nedprioriteret. Derfor har vi omhyggeligt sammensat vores frokostmenu, så der er noget for alle.

Vi ønsker, at vores kunder har tilpasningsmuligheder. Derfor kalder vi det også et grundkoncept, der kan tilpasses og bygges videre på.

Frokostmenuens indhold varierer, men vil se sådan ud:

Pakke 1

 • En lækker varm dagens ret
 • Blandet salat
 • Brød og smør

Pris pr. person: 50,- ekskl. moms

Pakke 2

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 59,- ekskl. moms

Pakke 3

 • En lækker varm dagens ret
 • 2 blandede salater inkl. toppings
 • 2 slags pålæg
 • Fisk
 • 2 slags brød og smør

Pris pr. person: 68,- ekskl. moms

Frokostordning til store og små virksomheder – giv medarbejderne i firmaet en pause med mad af høj kvalitet

Vi har erfaring i at sørge for gode frokostløsninger til virksomheder af mange forskellige størrelser. Vi hjælper også mindre virksomheder med helt ned til 10 ansatte.

Der er mulighed for, at I selv håndterer servering, oprydning m.m. efter frokosten. Hvis I ønsker at gøre det så problemfrit som muligt for jeres team, kan I også hyre vores dygtige medarbejdere til at stå for det.

Bekvem frokostlevering til virksomheder af alle typer – vi tilbyder levering af frokost til virksomheder i Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup, Vestfyn og Højfyn

For os er det vigtigt, at vores gæster får løsningen der passer til deres hverdag. Derfor er leveringstidspunktet fleksibelt, men som udgangspunkt ankommer maden imellem 9.30 og 12.00.

Bliver det leveret tidligt på formiddagen, skal I ikke bekymre jer om, at de varme retter er blevet kolde. De opbevares, så de stadig er lune, når I spiser dem til frokost.

Alt leveres i kasser der er lige til at gå til. I skal blot tage folien af bakkerne og servere det.

Har I brug for en aftenlevering til medarbejdere der arbejder om aftenen? Så er vi også behjælpelige med det.

Få god full service frokostordning til en god og billig pris – vi klarer alt!

Vi ønsker at være leveringsdygtige i stort set hele vores forretningskæde. Derfor har vi også skåret eksterne fordyrende mellemled fra. Vi varetager alt internt, så vidt det er muligt. Det betyder at vi har eget:

 • Køkken
 • Personale
 • Administration
 • Chauffører
 • Og meget mere

På denne måde kan vi holde priserne på et fornuftigt niveau; både på frokostordninger samt når folk benytter vores mødelokaler i Odense. Det er også medvirkende til, at vores gæster oplever vores services som stabile og personlige, da de vil møde de samme servicepersoner i processen.

Velsmagende firma madordning – fleksibel frokostordning baseret på råvarer af høj kvalitet

I hele Kirk Hedegaard koncernen brænder vi for at skabe mad af gode råvarer. Det samme gælder i Company Food. I vores optik er frokosten en af hverdagens vigtigste måltider. Derfor er vi grundige i at sammensætte den som smagfuld, mættende og næringsfuld.

Vi tager selvfølgelig hensyn til allergener eller specialkost og har stor erfaring i dette.

Tag det første skridt til en lækker firmafrokostordning i Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg, Aarup og omegn – hør mere nu!

En god frokostordning er ikke kun forbeholdt virksomheder i de store byer. Er I interesseret i vores løsning på Vestfyn og Højfyn? Så hører vi meget gerne fra jer.

Ring til os på tlf. 20 46 46 10. I er også altid velkommen til at sende os en mail, hvor I fortæller os om jeres behov.