Lækre mødelokaler i Odense på Fyn - vi tilbyder flotte kursus- og konferencelokaler med komplet mødeforplejning

Om I ønsker at booke et mødelokale igennem os eller ønsker at nyde vores skønne mødeforplejning i et lokale I selv har til rådighed, så er vi klar til at hjælpe jer.

Hos Kirk Hedegaard Company Food har vi to fantastiske mødelokaler til rådighed, i Skovkanten i Odense. Med en god beliggenhed godt placeret tæt ved motorvejen, er de lette at komme til.

Skovkanten indeholder to mødelokaler:

  • Skovstuen, som er et smukt lokale med plads til 75-80 gæster.
  • Den grå sal, som er et dejligt lokale med plads til 60-65 gæster.

Når I ønsker at benytte jer af disse konferencelokaler, er der både projektor og lærred tilgængelig.

Ligeledes sørger vi selvfølgelig for en flot opdækning med duge, servietter og lys, samt et oplagt personale, som er klar til at give jer en god oplevelse.

Mødeforplejning og mad til møder – halv- og heldagsforplejning der passer til jeres ønsker

Skal I afholde møde eller konference, enten hos os eller i et andet lokale? Så kan I gøre det nemt for jer selv, ved at vælge en professionel samarbejdspartner som os til at varetage møde- og konferenceforplejningen.

Vi hjælper jer gerne med en pakkeløsning eller en komplet skræddersyet ordning. Skulle I ønske at benytte jer af vores dygtige personale – selvom det ikke afholdes hos os – er det også en mulighed.

En heldagsforplejning for en konference/mødedag ser typisk således ud:

  • Morgenmad
  • Frokost (inkl. 1 øl eller vand)
  • Kagebord med flere slags kager
  • Hele dagen er der kaffe, the, frugt og snacks

Ønsker man en lækker aftenmenu kan dette tilkøbes. Vi tager selvfølgelig også hensyn til specialkost og allergener såsom glutenfri mad, laktosefri mad og lignende.

Alt vores personale er faguddannet, og vi er alle sammen passionerede for gode råvarer og gode oplevelser med mad og service af høj kvalitet.

Vores lækre mad kan I også nyde igennem vores fleksible frokostordninger i Odense og mange andre steder på Fyn. Vi leverer frokostordninger til virksomheder af alle størrelser (fra helt ned til kun 10 personer).

Lej mødelokaler med forplejning i Skovkanten i Odense på Fyn

Vi hjælper jer både med at booke vores lille eller store mødelokale i Odense. Der er selvfølgelig også mulighed for at reservere begge lokaler på én gang, hvis I er et stort hold.

Det kan også være I ønsker at bruge det ene til møde og det andet til spisning. Eller det ene til møde og det andet til gruppearbejde. Vi finder den helt rigtige løsning sammen med jer, og vi er selvfølgelig behjælpelige med at tilpasse bordopstillingen, så det matcher jeres behov.

Vi tager imod alle størrelser hold i lokalerne. 

Leje af kursus- og konferencelokale i Odense og på Fyn – kom og se vores unikke møde- og konferencelokaler

Foruden vores dejlige lokaler ved Skovkanten, kan vi faktisk også lejlighedsvist tilbyde lokaler ved den skønne og stemningsfulde restaurant Remisen i Nyborg.

Her har vi et flot selskabslokale tilknyttet ved siden af restauranten. Dette er oplagt til en konference i weekenden (lokalet på Remisen er kun muligt at booke i weekender).

Ønsker I at prøve en uformel mødesetting i unikke omgivelser, er det også muligt at benytte selve restauranten Remisen til konferencer fra mandag til onsdag.

I har også mulighed for at få Lykkesholm Slot i Ørbæk helt for jer selv til både dagsmøder og flerdageskonferencer. 

Slottet byder på både mødelokale og festsale, foruden de mange værelser til overnattende deltagere. Slotshaven med store græsarealer, sø og udsigt til skov indbyder både til walk’n’talks, teambuilding og meditation.

Interesseret i vores mødeforplejning? Vi tilbyder kursuslokaler, konferencelokaler og mødelokaler med forplejning i Odense og på Fyn

Kunne I tænke jer de dejligste rammer til jeres næste mødebegivenhed? Så tag fat i os og hør mere om vores faciliteter i Skovkanten eller en af vores andre lokationer.

Ring til os i dag på tlf. 61 13 26 89 eller skriv til os på info@kirkhedegaard.dk.